25. oktoobril 2017 Tallinna Reaalkoolis

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus, Tallinna Haridusamet, eKool ja Tallinna Reaalkool kutsuvad õpetajaid ja koolijuhte 25. oktoobril 2017 taas IKT sügiskonverentsile. Sedapuhku on konverentsi läbivaks teemaks "Tehnoloogiarikas kool".

Päeva jooksul toimub 24 praktilist töötuba, kus tutvustatakse nii digitaalseid õppevahendeid ja –materjale, innovaatilisi õppemeetodid, kui ka koolide pilvelahendusi ning räägitakse lähemalt avatud õpperuumidest, rahvusvahelisest koostööst ja internetiohtude ennetamisest.

Lisaks töötubadele toimub seekordsel konverentsil EXPO, kus paralleelsessioonide vahepausidel saab kooli aulas lähemalt tutvuda haridusele suunatud digivaldkonna toodete ja teenustega. EXPO-l on väljas BCS Koolitus, Foxcademy, Insplay, Janika Leoste ja Future Robotics, Oomipood ning Tebo õpiveeb. Lisaks ootame veel teisi ettevõtteid ja kirjastusi oma tooteid tutvustama.

Konverents on osalejatele tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerumine. Registreerumine on avatud 20. oktoobrini (k.a) või kuni vabade kohtade täitumiseni.

EXPO-l tutvustavad oma tooteid ja teenuseid:

Droon.ee

Avita

Opiq on õpikuid ja töövihikuid asendav veebiäpp. Juba täna leiad Opiqu varamust rohkem kui 50 õppekomplekti erinevatest ainetest ja klassiastmetest.

BCS Koolitus

BCS Koolitus tutvustab ECDL ehk arvuti baasoskuste õppeprogrammi, mis on IT oskuste sertifitseerimissüsteem, mille läbinutel on võimalus omandada nii arvuti baasoskused kui eksami sooritamisel rahvusvaheliselt tunnustatud sertifikaat.

Foxcademy

Foxcademy on loonud üldhariduskoolide 7.-12. klassile suunatud reaalainete õppeplatvormi, milles olevad interaktiivsed õppematerjalid on retsenseeritud ja vastavad riiklikule õppekavale. Platvorm võimaldab õpetajatele eelkoostada kodutööks teste ning teha õpianalüüsi õpilaste sooritusest.

Insplay

Insplay (www.insplay.eu) julgustab õpetajaid kasutama haridusroboteid erinevates STEAM (teadus, tehnoloogia, inseneeria, kunst ja matemaatika) valdkondades. Hariduslikud ja programmeeritavad robotid aitavad paremini saavutada ainealaseid õpitulemusi ning lisaks arendavad õpilastes loogilist mõtlemist ja läbi algoritmide kasutamise probleemide lahendamist. Insplay pakub haridusasutustele erinevaid Makerspace/Makerlab loomelabori lahendusi, mis on terviklikud ja hõlmavad seadmeid, parimaid kasutuspraktikaid koos koolituste ja õppematerjalidega.

Janika Leoste ja Future Robotics

Future Robotics tutvustab täiskasvanutele suunatud tulevikuoskuste sisekoolitusi. 2-6 tunni jooksul viiakse meeskonnatöö vormis roboteid (ja VR) kasutades läbi mängulisi väljakutseid, mis arendavad 21. sajandi oskusi: loovus, kriitiline mõtlemine, koostöö ja kommunikatsioon. Teoreetilises osas tutvustatakse uusimaid trende inimeste ja robotite koostööst. Lisaks on võimalik tellida koolitusi haridusasutuses asuvate robootiliste platvormide kasutuselevõtuks ja VR tehnoloogiate tutvustamiseks, samuti ettekandeid või töötubasid konverentsidele.

Oomipood

Oomipoe boksis on võimalik käed külge panna ja tutvuda erinevate haridusrobotitega. Sortimendist leiab erineva funktsiooni ja raskusastmega roboteid nii suurematele, kui pisematele robootikahuvilistele. Koos leiame sinu vajadustele sobiva!

Tebo Õpiveeb

Tebo õpiveeb on platvorm, kus õpetajad saavad koguda ja luua oma õppesisu ning jagada seda kõikide Eesti õpetajatega. Lisaks sellele saavad õpetajad kontrollida õpilaste teadmisi ning jälgida nende arengut läbi interaktiivsete tunnikontrollide ja harjutustega ning koguda õpianalüütikat. Lisaväärtusteks suurem mõju, rohkem tunnustus, võimalus teenida tasu ning mugav õppetöö korraldus. www.opiveeb.ee

Korraldajal on õigus teha konverentsikavas muudatusi